Getest: Anbac bijtring

Getest: Anbac bijtring

Maeve heeft de bijtring van Anbac getest en goedgekeurd!

De vrolijke kleurtjes trokken al meteen haar aandacht. Ze nam de bijtring op, en begon er mee te spelen. Want de bijtring kan duidelijk ook dienen als een rammelaar. Door de gekleurde houten ringen, gaat hij fijn rammelen en geluid maken. En dat is ook net wat Maeve leuk vind om te doen. Tussen het spelen door, knabbelt ze er ook goed op. De ring behoud zijn stevigheid en laat geen sporen achter van haar geknabbel. Ook is hij groot genoeg zodat ze hem niet te diep in haar mondje zou kunnen steken.
De bijtring is van een heel lichte houtsoort gemaakt en heeft geen scherpe randjes of naden, dus doet ze zichzelf geen pijn als ze ermee wild tekeer gaat. En dat er geen naden zijn te vinden wilt zeggen dat de houten ringetjes uit 1 geheel bestaan en dus niet kunnen loskomen. Wetende dat hij ook een antibacteriele werking heeft, gaf mij gemoedsrust.

Dit is echt een verantwoord bijtspeeltje, dat ik met een gerust hart aan mijn dochter met doorkomende tandjes kan geven!

Wil jij graag de Anbac bijtring kopen voor je kleintje met doorkomende tandjes?
Dat kan hier:
AnBac Rammelaar

 


Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *